E lodhur nga martesa, gruaja nxjerr në shitje bashkëshortin: “Çmimi i diskutueshëm”!

Një 40-vjeçare ka nxjerrë në sh itj e bashkëshortin e saj. E lod hur nga martesa 7-vjeçare, gruaja nga Hamburgu, Gjermani vendosi ta nxirrte atë në sh it je, shkruan Berliner Morgenpost.Ju ft0jm ta nd1qn1 v1de0n p0shte:

“Bashkëshort i përdo rur, kam kuptuar se jemi shumë të ndryshëm e nuk përputhemi dhe për këtë arsye kam vendosur ta jap. Mund ta merrni që sot po deshët kështu që mund ta provoni sa më shpejt. Çmimi?! 18 euro i diskutueshëm,”– shkruhet në njoftim.

“Pas shtatë vitesh nuk mundesha më, nuk e duroja dot dhe vendosa ta nxjerr në sh itj e. Lajmërimi më shkoi shumë mirë dhe kisha përgjigje shumë pozitive. Gjithçka kishte si qëllim të përcillte vetëm argëtim”- rrëfeu 40-vjecarja për mdian lokale.
Lajmërimi është fshirë menjëherë ditën e nesërme e ndërsa bashkëshorti e mori vesh lajmin për ‘sh itje n e tij’ nga një gazetë lokale.