Cili është më do minues në sh trat Naimi apo Mihrija ? Përgjigjet Mihrija

Cili është më d ominues në sh trat Naimi apo Mihrija ? Përgjigjet Mihrija

Naimi apo Mihrija, cili është më d omi nues në shtrat? Përgjigjet Mihrija

Këngëtarja Mihrije Braha ka qenë e ftuar sonte në “Pyetjet Express” në emisionin Express Rozë

E në mesin e disa pyetjeve interesante, Mihrija është përgjigjur edhe në pyetjen se cili është më d omi nues në sh trat, ajo apo ai.

“Nuk dua të përgjigjem. Por, mund të ju them se është pjesa më e bukur në jetën tonë”, ka thënë Mihrija.

Ajo është përgjigjur saktë në atë se si bëhet kafe e mesme por ka treguar se Naimi është i mirë në pastrimin e shtëpisë dhe banios.

Për më shumë dëgjojeni intervistën.