CILA KOLEGE E ESTRADES IA MORRI PRINCIN LEONORA JAKUPIT?….

CILA KOLEGE E ESTRADES IA MORRI P RINCIN LEONORA JAKUPIT?….

Leonora Jakupi, e bukura e dheut, është emri më i sp ikatur i sk enës, estradës, showbizit.

e shumë hiteve muzikore dhe i nfluencuese e modës dhe tre ndit.

E pashme dhe e pa ng atërrueshme, Leonora ia ka dalë që të ndërtoj karrierë mjaftë të sukeshme, e të dëshmohet edhe në fusha të tjera pos muzikës.

Leonora Jakupin e kemi parë edhe duke ak truar, e gjithashtu si imazh i disa brendeve pr estigjioze në vend.

Leonora, për vite me rradhë ka qenë imazhi kryesor i “Prince Caffe”, por në spotet e fundit nuk po e shohim më.

Tani, imazh i kësaj kafeje është Tayna e Xhensila Myrtezaj.