Ata ikën nga shtëpia për 4 ditë dhe lanë tre fëmijët e tyre vetëm pa ushqim, dy binjakë vd iqën nga uria / Vetëm vajza pak më e madhe m bijetoi…

Ata ikën nga shtëpia për 4 ditë dhe lanë tre fëmijët e tyre vetëm pa ushqim, dy binjakë vd iqën nga uria / Vetëm vajza pak më e madhe mb ijetoi…

Një çift i ri u largua nga shtëpia për katër ditë dhe lanë vetëm binjakët e tyre. Ata ishin vetëm 16 javësh dhe dh anë sh pirt nga uria.

Margarita dhe partneri i saj-1

Margarita Yanayeva dhe i dashuri i saj shkuan në festa për katër ditë me radhë. Binjakët u gjetën të pa je të nga gjyshja e tyre. Kurse motra e tyre e cila ishte pak më e madhe në moshë u dërgua në s pital.

Gjyshja e tyre nuk mundej t’u besonte syve se vajza e saj i kishte lënë fëmijët e saj ashtu dhe kishte dalë të bënte q ejf. Kjo ngj arje e t rishtë ka ndodhur në rajonin rus të Kamchatka.

Të dy të rinjtë janë ka pur dhe do të vua jnë një dë nim shumë të gjatë. Nuk është hera e parë që në Rusi ndodhin të gjitha ngj arje.