Shikoni çfarë bën ky plak, sa herë që ia përmendin Serbinë…

Shikoni çfarë bën ky plak, sa herë që ia përmendin Serbinë…

Një familje kroate që jeton në SHBA, ishin p ajisur me Amazon Echo që funksionon në atë mënyrë që çfarëdo pyetje që i bëni, aplikacioni i quajtur Al exa ju jep përgjigje.
Dhe kështu gjyshi kroat i shtëpisë po i vë shtronte me vëmendje nipat dhe mbesat duke luajtur me këtë p ajisje që i bënin pyetje të shumta për sportistët – dhe gjithçka dukej në rregull derisa nuk e parashtruan pyetjen se cili vend ka ekipin më të mirë në botë të vaterpolos.

Pasi që aplikacioni i dha përgjigjen – është Serbia, reagimi i këtij gjyshi ka sh kaktuar r eagime të shumta dhe të qeshura në të gjitha ato shtëpi që kanë pasur ra stin ta shohin.

Ai menjëherë fillon të shajë, dhe të pyes vazhdimisht se si është e mundur që në shtëpinë e tij të përmendet Serbia. Dhe duket se vetëm sh arjet nuk i mjaftuan, ai mori pa jisjen dhe doli në oborr dhe pa u menduar dy herë e pë rplasi në tokë.

“Nuk di asgjë për Kroacinë e për Serbinë i di të gjitha”, ka komentuar në gjuhën angleze dhe më pas sërish s hanë në gjuhën amtare.

Familjarët e tij nuk mund të ndaleshin duke qeshur me re agimin e tij, kurse videoja që është shpërndarë në rrjetet sociale është shikuar nga më shumë se 90 mijë persona