Nusja fton ish-gruan e burrit të saj në dasëm por kur ajo u ngrit në këmbë të ftuarit nuk mbajtën dot l otët

Nusja fton ish-gruan e burrit të saj në dasëm por kur ajo u ngrit në këmbë të ftuarit nuk mbajtën dot l otët

Katie Hild lexon betimet për burrin e saj, ish-gruan e tij dhe djalin e tyre. Të ftosh e ish-gruan e burrit tuaj në dasmën tuaj duket si një nga gjërat më të vështira që mund të ndodhë në një martesë. Megjithatë, një nuse e dinte se ishte e drejtë dhe e vetmja gjë për të bërë. Katie Hild u martua me një burrë me emrin Jeremy, i cili kishte qenë më parë i martuar me një grua me emrin Casey dhe kishte një djalë të quajtur Landon.

Jo vetëm që Casey dhe partneri i saj i ri, Tyler, ishin ftuar në martesën e Katie dhe Jeremy, por iu kërkua gjithashtu të qëndronin gjatë një pjese të c eremonisë. Para se nusja dhe dhëndri të lexonin z otimet e tyre me njëri-tjetrin, nusja kërkoi që Casey dhe Tyler të ngriheshin në këmbë dhe pastaj vazhdoi të lexonte për Casey dhe Tyler, duke i falënderuar dhe duke u z otuar se do të kujdeset për Landonin dhe duke premtuar që të mbante një familje të madhe.