Kaq të re dhe të bukur e ka bashkëshorten Nikollë Nikprelaj…..

Kaq të re dhe të bukur e ka bashkëshorten Nikollë Nikprelaj…..

Filloi karrierën qysh në vitete e ’80-ta dhe që atëherë më sukseset nuk iu ndanë.

Flasim për kënëgatrin e muzikës së mirëfilltë folklorike dhe asaj patriotike, Nikollë Nikrpelajn.

Për sa i përket jetës private këngëtari në këtë aspekt gjithmonë ka qenë i rezervuar.

Familja e tij është e vogël: ai bashkëshortja dhe dy djemtë, dashurinë ndaj të cilëve nuk e ka mohuar as publikisht.

Së fundi, këngëtari sjell një imazh të bukur familjar, e vëmendje të madhe po merr bashkëshortja e tij, ku po duket sikur të ishte vajza e tij.

Njihuni, me bashkëshorten e re dhe të bukur të Nikollë Nikrpelajt.