Hashim Thaçi në p rotestat e vitit 1990 mbante në duar p arullën “Rroftë shteti i Kosovës”….

Hashim Thaçi në pr otestat e vitit 1990 mbante në duar pa rullën “Rroftë shteti i Kosovës”….

Anëtari i Këshillit Drejtues të PDK-së, Kushtrim Shkodra ka publikuar një fotografit të ish-Presidentit Hashim Thaçit, në pr otestat e 11 marsit të vitit 1990.

Atë kohë Thaçi ishte vetëm 22 vjeçar dhe në pro testat e vitit 1990 mbante në duar pa rullën “Rroftë shteti i Kosovës”.

Shkodra ka shkruar se që nga ajo kohë Thaçi si një djali i ri ishte i gatshme ta jap jetën për Kosovën.

Ndërsa, sot 31 vite më pas, ish-President Hashim Thaçi ndodhet në H agë nën a kuzat për krime lufte.

“22 vjeçari nga Drenica në pr otestat e vitit 1990 mbante në duar pa rullën “Rroftë shteti i Kosovës”. Ai ishte gati të jap jetën kur ishte djalë i ri. Sot 31 vite pas, përsëri po mbron historinë e një populli të tërë, dhe kjo histori do bëhet përgjithmonë e p aprekshme nga askush”, ka shkruar Shkodra.