Ha jduti i hyri në shtëpi, por modelja ishte nu do, kur u p ërball me të…

H ajduti i hyri në shtëpi, por modelja ishte nu do, kur u pë rball me të…

Modelja 29 vjeçare me forma të k olme Danii Banks është gjendur së fundmi në një si tautë të p azakontë. Modelja nga Michigan ishte duke fj etur kur dëgjoi një zhurmë të fortë. Sikurse ishte, nu d o, ajo shkoi në dhomat e tjera të shtëpisë dhe aty u p ërball me një person të ar m atosur i cili kishte hyrë për të vj edhur.

E gjithë kjo sk enë është filmuar nga një kamera brenda shtëpisë, pamje të cilat janë publikuar për herë të parë nga “TMZ”.