E tu r.pshme! Sh.err mes 5 vajzave shqiptare, shk.elma dhe gru.shta mes njëra-tjetrës

E t ur.pshme! Sh.err mes 5 vajzave shqiptare, shk.elma dhe gru.shta mes njëra-tjetrës

Një sh .err ka ndodhur mes 5 vajzave gjatë mbrëmjes së djeshme në Fushë-Kosovë.

Mediat kosovare shkruajnë se ato janë fotografuar duke u rr ahur me njëra tjetrën.

Zën.ka ka nisur pranë një k arburanti dhe ak oma nuk dihet se cila është arsyeja e sh err.it mes tyre.

Vajzat janë q.ë lluar me gr.ushta dhe shk.elma mes njëra-tjetrës. I dentiteti i tyre nuk është bërë i ditur, ndërsa fotot e tyre janë bërë vi rale në media.