Vajzat e reja e kanë zili/ Mihrije Braha tregon format trupore: Grua 53-vjece duket si vajzë e re.

Vajzat e reja e kanë zili/ Mihrije Braha tregon format trupore: Grua 53-vjece duket si vajzë e re.

Këngëtarja e njohur shqiptare Mihrie Braha vazhdon të na b efasoi me paraqitjet e saj me plotë stil dhe sha rmë.

Ajo cilësohet edhe si femër mjaftë energjike, duke shfaqur pozitivitetin dhe talentin e saj në forma të ndryshme.

Sonte ndau disa imazhe duke vënë në pah bukurinë e saj, përkundër viteve që ka. Edhe pse është 53 vjeçe, në këtë paraqitje po duket si të ishte 20 vjeçare.