TEA ME KUNATËN E ‘DJEGIN’ VALLZIMIN DUKE DR IDHUR TE P ASMET DHE G JOKSIN…

TEA ME KUNATËN E ‘DJEGIN’ VALLZIMIN DUKE DR IDHUR TE PA SMET DHE G JOKSIN…

Tea dhe kunata e saj Idea duket se po ia kalojnë shumë mire sonte.

Ato shihen në një ndej teksa vallëzonin pa ndal, shkruan infokosova.

Në këtë gj endje nuk jemi mësuar ta shohim ish konkurrenten e Pe rputhën.

Ajo shihet e lumtur pran motrës së Beartit.