Shyhretja “nervozohet“ ke q me Qeverinë e Kosovës, është e tu rpshme kjo çka po ndodh!

Shyhretja “nervozohet“ ke q me Qeverinë e Kosovës, është e tu rpshme kjo çka po ndodh!

Këngëtarja shqiptare Shyhrete Behluli ka kontribuar [për vite me radhë në sk enën muzikore me zërin e saj të talentuar.

Këngëtarja u shpreh se është mjaftë e padrejtë që nuk po mbahen dasmat, duke pasur parasysh se për zgjedhje pati tubime të shumta, ku nuk kishte persona me maskë, dhe nuk u respektua d istanca.

“Nuk është e drejtë që nuk po mbahen koncertet, vazhdimisht po na bëjnë padrejtësi dhe neve por edhe b izneseve të tjera. Tash nuk e di ndoshta do të dalin më një zë krejt qytetaret, por e drejtë nuk është pasi e pamë në fushatë qysh ke puna”.

Se a do t’i mbajë dasmat këtë verë, ajo tha se shpreson që t’i kthehemi normalitetit së shpejti. “Verës presim dasmat , po shpresoj që deri në korrik diçka do të ketë” përfundoi ajo