‘Nxehet’ Geci i çon “selam“ Lutfi Hazirit, o Lutë ti e ke vendin në b’urg!

‘Nxehet’ Geci i çon “selam“ Lutfi Hazirit, o Lutë ti e ke vendin në b’urg!

Ve primtari dhe anëtari i LDK-së, Halil Geci ka re aguar a s hpër ndaj Lutfi Hazirit, kandidatit për kryetar të LDK-së. Geci përmes një postimi në Facebook, ka a k uzuar rënd Hazirin duke i thënë se, është i lidhur me kr ímín dhe kr ímínelët. Ai e ka a k uzuar si ku mbar i koalicioneve të LDK-së me Hashim Thaçin /Pamje mePosht

Sipas Gecit, Haziri e ka vendin në b urg për h ajni dhe deklarata për tentím të ce nimit të i ntegritetit te rritorial të Kosovës.