MB AHUNI DJEMA, ANGELA MARTINI UA HEK GJUMIN ME KËTË VIDEO “SENSITIVE”…

MB AHUNI DJEMA, ANGELA MARTINI UA HEK GJUMIN ME KËTË VIDEO “SENSITIVE”…

Angela Martini është prej modeleve më jos hëse shqipare dhe sukseset e saj kanë kaluar kufinjtë.

Modelja e njohur e cila jeton dhe vepron në Amerikë, herë pas here ua rikujtojnë a dhuruesve të saj se mbetet ndër femrat më të bukura shqiptare.

E, këtë e ka bërë edhe sonte kur publikoj një video ku shihet e veshur në një fustan që ia vinte në pah këmbët e gjata, e sht rirë në shtrat teksa bënte lëvizje te zj arrta.

“Gjërat që i kam në mendje”, ka shkruar modelja në mbishkrimin e videos.