JA ÇKA I BËNËN O PERACIONET PLASTIKE KËNGËTARËS GRETA KOCI…

JA ÇKA I BËNËN O PERACIONET PLASTIKE KËNGËTARËS GRETA KOCI…

Këngëtarja shqiptare Greta Koci është njëra nga artistët që ka pë suar ndryshime dr astike si në paraqitjet fizike, po ashtu edhe në pamje.

Me anë të op eracioneve plastike ajo ka arritur të hijeshojë vetën, duke u shfaqur çdo ditë e më e bukur.

Në imazhet nga arckiva, vërejmë qartë ndryshimin e saj të para disa viteve dhe tani.

Përveç opveracioneve në fytyrë, ajo ka arritur të bëjë edhe një trup perfekt me linja sup erse ks i, duke u shndërruar si njëra nga femrat më jo shëse të estradës.