Histori p rekëse: Ja si ia shp ëtoi jetën Behgjet Pacolli gruas sime!

Histori pr ekëse: Ja si ia s hpëtoi jetën Behgjet Pacolli gruas sime!

Këtë të diele në emisionin më të shikuar në vend ‘Kojshia Show ‘mysafire ishte, Selim Pacolli, nënkryetari i Komunës së Prishtinës, dhe njëherit vëllai i humanistit dhe politikanit, Behgjet Pacolli.

Selim Pacolli, e mocionohet fort kur një burrë i tregon se si Behgjet Pacolli i s hëroi gruan.

Shiheni minutën e 20 për ta pare këtë moment e mocionues!!