Guri G jigant Shkë.Pu.Tet Dhe Zë Poshtë Makinën – (VIDEO)

Guri Gj igant Shkë.Pu.Tet Dhe Zë Poshtë Makinën – (VIDEO)

Një in. ci .de. n.t i r. ën. d.ë ka ndodhur në Sichuan në jug perëndim të Kinës, ku një makinë është g o. di.t .ur nga një gur gj igant, i cili u shk ëp ut nga një shk emb si pa .so .jë e reshjeve të shiut.

Videoja u xhirua nga një tjetër automjet që ndodhej prapa makinës që u përfs hi në i nc id ent.

Siç duket edhe në këto pamje të f r iks h me guri ka rën ë sipër makinës, por fa tmirësisht katër personat kanë shp ëtuar mrekullisht.