Burri Ndahet Nga Gruaja Në Mes Të Dasmës, Arsyeja Ka Prekur Dhe S hok.Uar Të Gjithë (Video)

Burri Ndahet Nga Gruaja Në Mes Të Dasmës, Arsyeja Ka Prekur Dhe Sh ok.Uar Të Gjithë (Video)

Një video me mesazh se nsibilizues është bërë bujë së fundmi o n li ne.Bëhet fjalë për një dasëm në Turqi, ku

gjatë dasmës, nusja i kërkon bashkëshortit të saj dicka a bsurd. Nëna e dhëndrit vjen të takojë ciftin, ndërsa nusja re voltohet. I kërkon burrit që ajo të largohet. Një diskutim i lehtë mes të dyve kaloi pa u vënë re, ndërsa djali dëgjoi fjalën e saj.