Sheiku arab pa guan 50 milion dollar dhe e ‘lan’ me diamante nusen 25-vjeçare

Sheiku arab p aguan 50 milion dollar dhe e ‘lan’ me diamante nusen 25-vjeçare

50 m ilion dollarë për të marrë një nuse 25 vjeçare. Kështu ka ndodhur në Emiratet e Bashkuara, ku një sheik 65 vjeçar ka “blerë” nusen e tij

me 50 milion dollar dhe dasma nuk ka munguar pa u bërë pjesë e medias.Një karrocë e mbushur me dhurata për nusen dhe familjen e saj, u pa gjithashtu në vendin ku u bë dasma. His toritë rreth kësaj dasme janë bërë virale në internet. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU