Rrëhefet politikania shqiptare hapur fare: S*ksin e kam shijuar shumë pas martese e kam bërë namin, burri s’më tha

Ish-deputetja e LSI rr.ëfeu detaje in.time për jetën personale, që nga momenti kur i erdhi cvikli men str ual dhe s * ksi në shctrat me bashkëshortin.

“Kur më erdhi c ikli men str.ual, që nga ai moment distan.coh.esha me djemtë se kisha dëgjuar që pot ë rrinte ai djali afër meje do të ngelesha shtat.zënë.

Fillova të kuptoj çfarë ndodh dhe u çli.rova,”- tha ajo, e ftuar në “ABC-ja e Pasdites”.

Ish-deputetja e LSI, foli edhe për krye.rjen e marrë.dhënieve s*k.suale për herë të parë, duke thënë se është “dra.mati.ke”, sidomos në rastet kur as mash.kulli dhe as femra nuk e ka bërë më parë.

E pyetur se kur u ka shijuar më shumë s*k.si, ish-deputetja u përgjigj: “Do marrësh një përgjigje si teta Ollga: Që në fejesë jo dhe aq po në martesë kam bërë na.min. Isha fejuar me tim shoq dhe mendoja se në momentin që u fejova im atë dhe ime më nuk bënin asgjë më”.

Aq më f.yeu, mu duk sikur më uli vlerën e prindërve. Ai më tha: “E kuptova që ishe një qype e vërtetë dhe duhet të merrja për dore për të mësuar disa gjëra”, tha Nora Malaj, e cila ka qenë edhe zv.ministre Arsimi, gjatë ma ndatit të kaluar qeverisës.