Mustafa Nano: Popull mos i besoni Elvis Naçit, ai kur jep ligjerata bën Teatër!.

Mustafa Nano: Popull mos i besoni Elvis Naçit, ai kur jep ligjerata bën Teatër!.

Nano ka mbajtur një m onolog rreth figurës së imamit shqiptar, duke e sul muar për mënyrën se si ai

shfaqet dhe shprehet në publik.“Quhet Elvis Naçi, është imam i një prej xhamive të Shqipërisë. Është duke pre dikuar një h utbe. Është duke folur për p rofetët e feve mo noteiste, për Ademin, për Ibrahimin, për Musain, për Dautin, për Isain, Muhamedin dhe në fund e mbyll duke c ituar një aj et k uranik në gjuhën arabe dhe menjëherë pas kësaj ia kr is të q arit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet