Mihrije Braha “godet“ sërish politikanët: Qysh të ju ko nvenon për vete bëjnë

Mihrije Braha “godet“ sërish politikanët: Qysh të ju k onvenon për vete bëjnë

Si mysafire në emisionin e mëngjesit #gjesi në T7, këngëtarja e njohur Mihrije Braha, ka shprehur një m l lef të madh ndaj qeverisë për m asat kundër C0vid-19.

Për këtë s ituatë ajo ka re aguar edhe në rrjete sociale në fillimet e pandemisë në vendin tonë.

Ajo u shpreh se është e zh gënjyer nga qeveria.

“Në momentin kur rr ëzohet qeveria në k ulmin e pandemisë e karantinës dhe si intereson populli, ky është një zh gënjim i madh”, u shpreh këngëtarja.

Tutje, këtë s ituatë ajo e sheh si mosinteresim nga qeveria për të tjerët dhe si interes personal ose partiak.

“Nuk kam koment, nuk kam çka foli për këtë temë, qysh të ju k onvenon vet e bëjnë”, shtoi Braha.