“Masi e m bytë policia, ka ardh ambulanca dhe e ka ngreh zhag, nuk e kan kap qysh duhet v iktimën” Flet vëllai i Besnik Shalës…

“Masi e mby të policia, ka ardh ambulanca dhe e ka ngreh zhag, nuk e kan kap qysh duhet vi ktimën” Flet vëllai i Besnik Shalës…

Mbrëmjen e 22 shtatorit të vitit 2020 është ek zekutuar nga p olicia, Besnik Shala, para shtëpisë së tij në lagjen ” Tusus” të Prizrenit, shkruan Kosova24.

Pas më shumë se 5 muajve, vëllau i tij, Mustafa , jep versionin se si ndodhi e gjithë ng jarja nga informacionet që ka marrë nga familjarët, pasi ai vet në momentin kr itik nuk ndodhej në shtëpi.

Vëllau i të ndj erit thotë: “Masi e kan mby të pol icia Besnikin, ambulanca ka ardhë mas 20 minutave dhe kur e kan marrë vi ktimën e kan ngreh zhag nuk e kan kap qysh duhet”.