Kosovari v’de s në një aksídent gjatë skijimit në Bansko të Bullgarisë

Kosovari v’d es në një aksídent gjatë skijimit në Bansko të Bullgarisë

Agron Uka, g astronom me profesion, ka v d ekur si p asojë e një aksídenti gjatë skijimit në Bansko të Bullgarisë, kanë thënë nga Komuna e Ferizajt për Express.

Sipas informacioneve të para, Uka nuk ka arritur t’u bëjë ballë p lagëve dhe ka v dekur në spítal.

Lajmin për v dekjen e tij e ka dhënë Shoqata e G astronomëve të Kosovës.

“Agroni ka qenë një g astronom i suksesshëm, energjik dhe i de votshëm, duke i dhënë shije të veçantë dhe vlerë Ferizajit”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e tyre.