Haxhiu: Vjehrra e Sali Berishës është serbe.

Haxhiu: Vjehrra e Sali Berishës është serbe.

Publicisti Baton Hahxiu, ka duke folur rreth po lemikave me ish-kryeministrin e Shqipërisë, Sali Berishën, ka thënë se vjehrra e tij ishte serbe dhe quhej Milica.

Ditë më par, ish li deri i Partisë Demokratike të Shqipëris, kishte hedhur a kuza të as hpëra në drejtim të pu blicistit Baton Haxhiu, duke e quajtur a rgati të Serbisë dhe duke i e pur ep itet të tilla si Stanishiqi.

Ndërsa Haxhiu sot ka thënë se Berisha e ka tepruar, mjaftë është mjaftë, nuk i ka hije një njeriut që ka pasur të gjitha ato poste publike të flas në këtë mënyrë.

Ai tutje ka treguar një ‘sekret’, për familjen e Sali Berishës, duke thënë se vjehrra e tij, Milica, është serbe.

“Gjysma e familjes se Berishës është serbe, Milica, është vjehrra e Sali Berishës, ndërsa ai po a kuzon në mënyrë të pam ësh irs hëm serbet”, ka thënë ndër të tjera Haxhiu.