49-vjeç arja i merr j etën burrit të saj që ishte mjeku më i mirë i për sytë dhe me tr upin e tij të paj etë e bën: Ashtu ma tha koka nuk pen dohem!

49-vjeç arja i merr j etën burrit të saj që ishte mjeku më i mirë i për sytë dhe me tru pin e tij të paj etë e bën: Ashtu ma tha koka nuk pen dohem!

Një gjy q është duke u zhvilluar në Gjermani kundër 49-vjeça res Ekaraina S. Ajo i mori je tën burrit të saj dhe më pas thuhet se me tr upin e paj etë a

b u z oi.Ajo ka shumë para fal ë burrit të ndj erë. Në foto shikohet se u ka dhënë makinave Po rsche dhe se blinte edhe rroba deri në 30 mijë euro.Burri i saj ishte një mjek shumë i njohur, me i mire per syte ne Gjermani dhe gruaja e tij nuk është pen duar as pak që i ka marrë j etën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet