S kandal pas sk andali, Atdheu dhe Antonela pu thën në pr apaskenë?

Ska ndal pas ska ndali, Atdheu dhe Antonela pu thën në pr apaskenë?

Thuhet se Atdheu do të thotë se ajo e ka p uthur në p rapaskenë dhe nuk dihet se çka do të ndodh më pas.

Ndryshe, sonte si o pinionist do të jenë të ftuar Tea dhe Bearti të cilët do të flasin edhe për lidhjen e tyre.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Detaje tjera se çka do të ndodh e shohim në tra nsmetimin e emisionit./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe