“Nuk kam kr yer marrëdh.ënie me burrin që kur filloi pa.ndemia”, rrëfimi i 40-vjeçares që të lë pa fjalë…

“Nuk kam k ryer marrëdh.ënie me burrin që kur filloi pa.ndemia”, rrëfimi i 40-vjeçares që të lë pa fjalë…

Një grua 40 vjeçe ka rrëfyer për ps ikologen se si është duke i ecur martesa me burrin që ka 44 vjeç. Gruaja tregon se që nga pan.demia nuk kanë pasur ma rrdhënie se.ksuale, duke ndikuar kështu në lidhjen e tyre. Ajo vazhdon të tregoj që përveç kësaj ai po vazhdon të tregoj se çfarë ma rrdhë.niesh se.ksuale ka pasur me ish të dashurat e tij, shkruan “The Sun”.

Ps ikologa i përgjigjet gruas duke i thënë që duhet të zgjidhet kjo mënyrë e lidhjes dhe për të shpjeguar ndikimin që sjell sjellja e tij mbi ju dhe se ajo duhet të ndalet. -E dashur ps ikologe: Jam 40 vjeç dhe jam martuar para vite me një burrë që është 44 vjeç. Ai ishte zbavitës dhe i dashur në fillim, kështu ne ishim vërtet të lumtur. Mirëpo ka një kohë që qëndron i ze mëruar dhe nuk dëshiron të bëjmë se.ks duke më përulur mua në këtë aspekt. I gjithë ze.mërimi ka filluar nga fillimi i pan.demisë kur ai humbi punën, shkruan “The Sun”.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT