Vajza nga Vlora kërkon të dashur femër: Kam pasur lidhje me disa mes hkuj, tani nuk i dua më …

Vajza nga Vlora kërkon të dashur femër: Kam pasur lidhje me disa m eshkuj, tani nuk i dua më …

Një telefonatë e p azakontë ka mbërritur këtë të martë në “Aldo Morning Show” nga një 25–vjeçare, e cila ka kërkuar të njihet me një tjetër vajzë.

Elona, e cila ishte transferuar nga Berati në Tiranë, tha se ka pasur disa të dashur, por ka kuptuar se diçka nuk shkon me të dhe kërkon një vajzë që të jetë nga fshati, pasi e f rymëzojnë më shumë.shtype,re klamen dhe shiko videon