“U kthye nga mashkull në femër, Linda Rei tregon sa i ka kushtuar operacioni për ndërrimin e gjinisë”

“U kthye nga mashkull në femër, Linda Rei tregon sa i ka kushtuar operacioni për ndërrimin e gjinisë”

Linda Rei është një ndër personazhet më të komentuar në mediat rozë shqiptare. Së fundmi ajo ishte e ftuar nw emisionin “Late Night Show”, ku ka folur

për jetën e saj personale, me çfarë po merret pasi është larguar nga Shqipëria dhe për opveracionin që ka kr yer për të nd ërruar g jini.JA DHE VIDEO SHTYPE R EKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON e plote e cila pole nam.Shtyp ne rek lame dhe lrxoni te plote lajmin.