Tregojnë LIVE për s*ks në avion? Stjuardesat shqiptare e thonë troç: PO, e ke mi bërë disa herë. Është

Tregojnë LIVE për s*ks në avion? Stjuardesat shqiptare e thonë troç: PO, e ke mi bërë disa herë. Është

Dy stjuardesat shqiptare kanë rrëfyer pa do rashka ek speriencat e tyre dhe të veçantën për të qëndruar gjatë

në ajër.
“Është një punë e bukur sepse ke një jetë shumë d inamike duke udhëtuar gjatë gjithë kohës në vende të ndryshme. I vetmi p roblem është që nuk je për familje pasi je larg partnerit”, tha njera prej tyre.shty,pe re kla.men per te shikuar video.n