“S*ks e foto e zhv.e.shur”/ Luljeta, 64-vjeçarja që do bëjë “n.amin” në Për’puthen (+40): S’jam tek lekët, por e dua

“S*ks e foto e zhv.e.shur”/ Luljeta, 64-vjeçarja që do bëjë “n.amin” në Për’puthen (+40): S’jam tek lekët, por e dua

Luljeta Nallbani është një pensioniste 64-vjeçare, e cila jeton në Fier dhe është bërë pjesë e Për’puthen +40.

Ajo është një zonjë pa komplekse dhe pavarësisht moshës, bën palestër për të pasur një jetë sa më ak tive.

Në hyrjen e saj, bëri disa ushtrime sq uats me opinionisten Elona Duro dhe iu përgjigj disa prej pyetjeve të saj.

“E dua pa flokë se do ta qeth dhe vetë kokën. S’jam tek lekët. Dua udhëtime se më pëlqejnë”, u shpreh Luli.