P las keq sh.erri/ Reperat Noizy dhe MatoLale i nxjerrin të pal.arat njëri-tjetrit (Video)

Pl as keq sh.erri/ Reperat Noizy dhe MatoLale i nxjerrin të pal.arat njëri-tjetrit (Video)

Në verën e vitit të shkuar, Noizy dhe MatoLale publikuan këngën “Adrenalinë”, e cila u prit shumë mirë nga publiku. Mirëpo më vonë marrëdhënia e tyre u kris dhe vetëm së fundmi, MatoLale i ka bërë një diss.

Ai ka publikuar një këngë, të titulluar “Resto”, ku mes të tjerash shprehet:
“Ti je e goist, ty e goja jote ka me t’vra. Unë t’kam dasht me zemër, ti e di t’kam dasht si vlla. Ju nuk jeni grup me burra, po me gra. Si m’paske bo mu d iss, po mu m’ka bo bukë nëna jote! Unë të kam përmend në intervistë, të kam përmend në spote”.

Nga ana tjetër, Noizy nuk ia ka vonuar një përgjigje. Ai ka publikuar në rrjete sociale bisedat me të, një ditë para se të publikohej kënga e tyre. Noizy shkruan se ndonëse në atë kohë MatoLale kishte shokun në s pital, mendjen e kishte vetëm te kënga.