Një femër bie nga teleferiku në Brezovicë.

Një femër bie nga teleferiku në Brezovicë.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se dje në orën 15:30 është ra portuar se një femër ka rënë nga ski-lifti nga një lartësi në Brezovicë.

Sipas policisë, ajo ka p ësuar lë ndime trupore dhe është dërguar në Qendrën Kl inike Universitare të Kosovës për tr etman të mëtutjeshëm mj ekësor.

“Brezovicë, Shtërpcë, 07.03.2021-15:30.

Ra portohet se femër kosovare ka rënë nga ski-lifti nga një lartësi.

Ajo ka p ësuar l ëndime trupore dhe e njëjtë pas pranimit te ndihmës se parë është tr ansport uar në QKUK për tretman të mëtutjeshëm mjekësor”, thuhet në ra portin 24 orësh të po l icisë.