Lladrovci: Kur kam pasur unë “PARE“ shumica se kan ditë çka oshtë jeta në Kosovë.

Lladrovci: Kur kam pasur unë “PARE“ shumica se kan ditë çka oshtë jeta në Kosovë.

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka thënë në emisionin P ressing në T7 se nuk ka pasuri të jashtëli gjshme dhe se familja e tij i kishte blerë makinë kur i kishte 18 vjet. “Kam pas Fiat/Zastava 128 në moshën 18 vjeç, s’ma ka ble Fondi Bukoshi, as Vendlindja thërret e as 3%shi, por familja. Me të i kam kr yer të gjitha punët /Pamje mePosht.

Tutje ai ka thënë edhe se k rerët tjerë të UÇK’së kanë qenë të pasur dhe para l u ftës. “Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Nuredin Lushtaku, Ramiz Lladrovci kanë qenë të pasur para l uftës”