E pazakontë prane Shqiperise/ Po kërkonin për thesar në pyll, arr.estohen 4 persona.

E pazakontë prane Shqiperise/ Po kërkonin për thesar në pyll, arr.estohen 4 persona.

Një ng jarje si nëpër filma ka ndodhur në një pyll në afërsi të Larisas në Greqi, ku katër persona u nisën për një m ision të p azakontë. Katër burra morën rrugën në kërkim të një thesari.

Por, “mi sioni” i tyre mori shpejt f und, pasi o ficerët e po licisë në T empi, i kapën duke përdorur një de tektor me tali dhe m jete të tjera gërmimi. Sipas mediave të huaja d etektori i m etaleve dhe mj etet e gërmimit u konfiskuan.