E fektivja kosovare poston fotot j oshëse në rrjet, Shikojeni edhe vet edhe binduni.

E fektivja kosovare poston fotot jo shëse në rrjet, Shikojeni edhe vet edhe binduni.

Gjithmonë vajzat bukuroshe të cilat mbajnë një po zicion i cilësuar burrëror, si p olic apo ush tarak janë mjaft interesante dhe ng renë k ureshtje për je tën e tyre pri vate pas u niformes që mbajnë veshur, shkruan Albeu.com.

Pol icja e Kosovës, Linda Aliu, ka zgjuar kureshtjen e mediave të huaja me fotot e saja jo shëse.

Ajo ka kohë që poston fotografi mjaft jo shëse vetëm në bik ini në llogarinë e saj Instagram.