Buzhala: Mësuesit e Kosovarëve duhet me i shti në b’urg, jo me i uru

Buzhala: Mësuesit e Kosovarëve duhet me i shti në b’urg, jo me i uru

Mësuesit kosovarë janë më meritoret pse dy të tretat e kosovarëve janë a n alfabetë funksionalë. Jemi ndër të fundit në botë për nga niveli i arsiminit, ku fajtorët kryesorë prap janë mësuesit. Ata e ndërtuan këtë sistem. Ne i fa jësojna politikanët, të cilët kanë faje me shumicë. Por, nuk janê ata që e rrokin ditarin me i mësu nxënësit. Janë mësuesit /Postimi mePosht

E ata nuk po e bëjnë këtë. Krejt çka po bëjnë mësuesit kosovarë, është të kërkojnë paga, të cilat i kanë ndër më të lartat në rajon dhe të mos ofrojnë asgjë në k ëmbim.