Besarta Jashari me shkrim pr ekës: Kush s ynon të na rrezíkoj këtë LIRI, ky Z’jarr është përgjigjja

Besarta Jashari me shkrim p rekës: Kush sy non të na rrezíkoj këtë LIRI, ky Z’jarr është përgjigjja

Vajza e h eroit të k ombit, Hamëz Jashari dhe e mbíjetuara e b etejës hístoríke të 5,6 dhe 7 Marsit, Besarta Jashari ka emocíonuar me një shkrim de dikuar vetëflíjimit të familjes së saj, shkruan Indeksonline.

Ajo ka thënë se çdo gjë do të ishte e rë ndomtë pa a ktin uník të vetëflijimit për LIRI të familjes së saj.

Përmes një fotografie të manifestimit për Natën e Z jar reve në Prekaz, Besarta tha se ky z jarr është i veçantë, sepse na ndriçon neve të ardhmen.

“E kush s ynon të na rrezíkoj këtë LIRI, ky z jarr është përgjigjja“, u shpreh ajo.

Postimi i plotë:

v1de0