Video/ E Kap Burrin Me Dashnoren Në Makinë, Reagimi I Kësaj Gruaje S’është Parë As Në Filma

Video/ E Kap Burrin Me Dashnoren Në Makinë, Reagimi I Kësaj Gruaje S’është Parë As Në Filma

Kjo video e publikuar në rr jet et sociale po t hye n rrj etin orët e fundit, dhe pse nuk dihet se ku ka ndodhur saktësisht ng jarja.

Gruaja i ka hipur në makinë burrit, por ai ka vazhduar rrugën, pasi dhe pas kërkesës së tij për të zbritur ajo nuk është bindur.

Kalimtarë të rastit kanë qenë ata që kanë ndë rhy rë për t’i dhënë fund kësaj s ituate, pasi gruaja xhe loze, mund të rre ziko nte je tën e saj.