Vajta Te Shtëpia E Shoqes Së Ngüshtë, Por Babai I Saj …Më Bëri Kürthë ai natën Më…

Vajta Te Shtëpia E Shoqes Së Ngüshtë, Por Babai I Saj …Më Bëri Kürthë ai natën Më…

Atë dit shkova si gjithmonë tek shtëpia e tij,.derën e hapi babi si gjithmonë,hyra dhe u nisa drejt dhomës ku rrinim me shoqen.po babi saj më kishte ardhur nga mbas…ai po

me puthte në buzë, filloj të me kapte nga gj oksi. Edhe pse gj oksin e kisha të vogël, po më vinte mirë kur ai më l edhatonte dhe më pu thte….Më pas ai e çoi dorën poshtë mb athjeve të mia,dhe oh…çfarë k ënaqësie….Unë fillova ti zbë rtheja p antallonat,..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…