Shikojeni se çka i bëri shoferi autobusit kësaj vajze…

Shikojeni se çka i bëri shoferi autobusit kësaj vajze…

Një n gjarje e pa za kontë ka ndodhur brenda në autobus në Malmo të Suedisë. Shoferi i autobusit i ka bërë moral një vajze të re pasi kishte parë që ajo kishte dalë e veshur me pantallona shumë të shkurtra. Ai e ka përzënë atë nga autobusi pasi vuri re që kishte e ks poz uar shumë tr upin.

19-vjeçarja Amanda Hansson mbeti e tu rpë rua r nga veprimi i shoferit. E reja bëri edhe një postim në Facebook pas ra stit, ku shkroi se ishte veshur në mënyrë etike duke marrë parasysh që te mperatura ishte 27 gradë celsius. Kam një pyetje, çfarë lloj s *k z.iz m.i është ky? Asnjëherë në je tën time nuk jam nd jerë më e po.sh të.ru.ar”.Shoferi është pe.zull.uar nga puna dhe pritet që në ditët në vazhdim të njihet me rezultatet e he.tim.it.