“Qenke yll fare, ma hoqe trurin”. Kush është modelja shqiptare që ia mori mendjen Berluskonit?.

“Qenke yll fare, ma hoqe trurin”. Kush është modelja shqiptare që ia mori mendjen Berluskonit?.

Silvio Be rlusconi, politikani i njohur, President i Forza Italia, sipërmarrës dhe ish-pronar i Milanit, do të mbahet mend jo vetëm për talentin e tij si sipërmarrës, por gjithashtu dhe mbi të gjitha për shijet e tij për gratë e bukura.

Modelja shqiptare Jori Delli ka qenë vajza që ka marrë komplimentet live nga vetë Berlusconi.

Ajo ishte e ftuar tek Chi ambretti në programin e njohur, Tiki/Taka, kur Berlusconi i befason të gjithë duke telefonuar drejtpërdrejt për të uruar vajzën me origjinë shqiptare.

“Ju jeni e bukur, ma keni hequr tr urin”, i thote ai.