Paratë po zhdu keshin nga shtëpia, çifti vendos kamerat. Nuk e besojne ate qe pane ne kamera(Video).

Paratë po zhdu keshin nga shtëpia, çifti vendos kamerat. Nuk e besojne ate qe pane ne kamera(Video).

Samantha Robson, 39 vjeçe, nga Macclesfield, Cheshire në Angli, u takua me Tanya Sellars në vitin 2013, kur ajo kërkoi dikë të kujdesej për djalin e saj 2-vjeçar Eëan./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Por në fillim të vitit 2017, Samantha dhe burri i saj Mark, 38 vjeç, vunë re se paratë po zhd ukeshin dhe nuk mund të shpjegonin se përse./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë