Mihrija: Me renë dhe djalin mund të jemi kojshi por jo të jetojmë në të njëjtën shtëpi

Mihrija: Me renë dhe djalin mund të jemi kojshi por jo të jetojmë në të njëjtën shtëpi

Në ‘Mirage’ foli edhe për djalin e saj Platorin. Por, deklaratat që Mihrije Braha i bëri pë renë e ardhshme të mundshme, ishin të h abitshme, shkruan lajmi.net

A do jetojë Mihrija me renë e saj, kuptojeni në minutën 12:30 të videos më poshtë. Për më shume d etaje shikoni videon e mëposhtme.