Masin Gjökset, Futin Duärt Njëra Tjetrës, Käläshi Dhe Iva Aliko Shökojn Të Gjithë Te Çani!

Masin Gjökset, Futin Duärt Njëra Tjetrës, Käläshi Dhe Iva Aliko Shökojn Të Gjithë Te Çani!

Iva Aliko dhe këngëtarja K allashi ishin sot në emisionin “Zonë e Lirë”.Aliko ishte gjysmë e zhv.eshur, ndërkohë K allashi po ashtu

provok.uese tha se ishte pa të brendshme. Këtë fakt e konfirmoi Aliko e cila pa poshtë fustanit të saj.“Është e vërtetë, Kallashi është pa të b rendshme”, tha Aliko.Pastaj Arian Çani i detyroi t’i prekin……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…