LIVE Moderatores Së Njohur I Bie Dhëmbi Gjatë Transmetimit…

LIVE Moderatores Së Njohur I Bie Dhëmbi Gjatë Transmetimit…

Moderatorja e njohur, Marichki Padalkos është pë rballur me një si tuatë të s ikletshme gjatë transmetimit të lajmeve në / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

televizionin “1+1” në Ukrainë. Asaj i ka rënë dhëmbi teksa po lexonte lajmet live. Padalkos nuk e ka dhënë veten dhe ka vazhduar sikur të mos kishte ndodhur gjë. Veprimi i saj me profesionalizëm është përgëzuar shumë nga publiku./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë