Kush t radhtojnë më shumë? Flet d etektivja shqiptare

Kush t radhtojnë më shumë? Flet d etektivja shqiptare

Shkënda Lili është një de tektive p rivate, e cila inve stigon çështje të ndryshme sipas kërkesave të k lientëve.
E diplomuar për juridik, Shkënda punon prej 4 vitesh në këtë fushë dhe ka një ekip prej 4 personash të tjerë.

D etektivja ishte e ftuar sot në “E Diell” ku deklaroi se 70% e njerëzve në çift tr adhtojnë. “Thuhet se të gjithë tr adhtojnë?”, u pyet ajo.
“Mosha 40 vjeç e lart po, 70% tr adhtojnë në këtë moshë. Kur kanë shumë vite martesë sikur ko nsumohet dashuria mes tyre dhe fillojnë të lulëzojnë në vende të tjera pastaj”, u shpreh ajo.