Kä harruar mbäthjet në shtëpi, küsh është avokatja që i doli bötha?

Kä harruar mbäthjet në shtëpi, küsh është avokatja që i doli bötha?

Në rrjetet sociale ka qarkulluar gjerësisht një foto e një zonje elegante, e cila mban veshur një fustan fin, por që pa dashje, siç duket, i kanë dalë vi thet në shesh.Ajo është avokatja e mb rojtjes së të drejtave të fëmijëve në rajonin e Bashkortostan, në Rusi, Milana Skorobogatov.Siç mund ta shikoni, Milana u ka kthyer fu ndshpinën e saj interesante fotografëve, teksa rri me gotë në dorë në prani të personave të tjerë.…

Përdoruesit e rrjeteve sociale kanë shprehur ad mirim për fu ndshpinën e Milana Skorobogatova.Një ndër ndjekësit e VladTime shkruan:Të m jerët djem. Unë d orëzohem. S’ia dal dot më”.Megjithatë, edhe pse shumë mendojnë se av okatja është shfaqur në festë pa të br endshme, ka të tjerë që mendojnë se kjo është thjeshtë një foto e bërë me f otoshop dhe në të nuk ka asnjë gjë të vërtetë.…

Vetë Milana bën me dije:Kjo nuk mund dhe nuk jam unë. Nuk është në stilin tim dhe kjo nuk është pamja ime”.
Siç duket, ka qenë thjesht gë njeshtra e radhës.…